ROLLADE EXCELLENT

Buitenburger Burgers/schijven ROLLADE EXCELLENT Slice de staaf rollade excellent in plakken van ± 10 mm. De rolladeschijven zijn lekker voor bij de warme maaltijd maar ook geschikt voor op de BBQ.  ca. 95 Gewicht per stuk: ± 3000 gram Bijzonderheden: Voorgegaard product Gemaakt van kipfilet en kipdijenvlees Productoverzicht Buitenburger Burgers/schijven:

KIP KAASBURGER

Buitenburger Burgers/schijven KIP KAASBURGER De kip kaasburger is gevuld met een volle goudse kaas. Slice de staaf kipburger in plakken van ± 10 mm en u heeft een lekkere kaasburger.  ca. 95 Gewicht per stuk: ± 3000 gram Bijzonderheden: Voorgegaard product Gemaakt van kipfilet en kipdijenvlees Productoverzicht Buitenburger Burgers/schijven:

KIPBURGER

Buitenburger Burgers/schijven KIPBURGER Slice de staaf kipburger in plakken van ± 10 mm en u heeft een lekkere hamburger om te bakken of te braden. Deze burger is ook geschikt voor op de BBQ.  ca. 95 Gewicht per stuk: 3000 gram Bijzonderheden: Voorgegaard product Gemaakt van kipfilet en kipdijenvlees Productoverzicht Buitenburger Burgers/schijven: