MEXICAANS

Kiplekkerrr Snijworst MEXICAANS De snijworst Mexicaans is een pittig worstje om in plakjes te snijden als vleeswaar en te presenteren op bijv. een pistolet. Ook is dit worstje een lekker product voor op de BBQ. Een lange houdbaarheid en een constant gewicht zorgen voor een goed product. Gewicht per stuk: 275 gram Bijzonderheden: Voorgegaard product Productoverzicht Kiplekkerrr:

SATÉ

Kiplekkerrr Snijworst SATÉ De snijworst saté is lekker als vleeswaar maar ook als BBQ worstje. Een lange houdbaarheid en een constant gewicht zorgen voor een goed product. Gewicht per stuk: 275 gram Bijzonderheden: Voorgegaard product Productoverzicht Kiplekkerrr:

KAAS

Kiplekkerrr Snijworst KAAS De snijworst kaas is gevuld met stukjes kaas. Ideaal om plakjes van te snijden en te presenteren op een broodje of af te grillen als braad/grillworstje. Een lange houdbaarheid en een constant gewicht zorgen voor een goed product. Gewicht per stuk: 275 gram Bijzonderheden: Voorgegaard product Productoverzicht Kiplekkerrr:

NATUREL

Kiplekkerrr Snijworst NATUREL De snijworst naturel is een heerlijk worstje om in plakjes te snijden als vleeswaar of om af te grillen als braad/grillworstje. Een lange houdbaarheid en een constant gewicht zorgen voor een goed product. Gewicht per stuk: 275 gram Bijzonderheden: Voorgegaard product Productoverzicht Kiplekkerrr: